A gólyakalifa /Hangoskönyv

A gólyakalifa /Hangoskönyv

Hangoskönyv
Kiadó
Titis Kft.
Kiadás éve
2008
Dimenzió
140 mm x 120 mm x 10 mm
Vonalkód
9789630649889

A gólyakalifa /Hangoskönyv


„Két képpel kezdődik a regény. Az egyik egy kisfiú, jó tanuló, becézett gyerek, gazdag úrifiú majálisnapja. S a másik kép egy szánalmas asztalos inas napja.

Mintha ezt a két képet egy kocka két egymással szemben fekvő oldalára ragasztaná (az író), - s azután, hajrá, mint a pörgettyűt, egyszerre megperdíti tengelye körül kockáját. Az első fordulásnál még élesen látjuk a két képet. De a megindult pörgettyű egyre gyorsabb iramában egyre elvillanóbb pillanatokra tűnik már csak fel külön-külön élettel a két kép. A fény s az árny gyorsan villan. Mindgyorsabban. S egyszerre össze is olvadt már. Fény és Árny. Tisztaság s Mocsok. Jó s Rossz. Szép s Rút. Gondtalanság s Nyomor. S minden egyéb. Két kép? Két élet? Már csak egy van! Egy a hős s egy a miliő! Elválaszthatatlanul s ebben az életben immár széttéphetetlenül egyek!
S azután a kocka eldől. Féloldalra. De egyik hősünk sem maradt felül. (Illés Endre)
„A lélek alvilágának regénye” László Zsolt káprázatos előadásban méltó módon szólal meg. A hallgató borzongva hallgatja a bomlott elme kétségbeesett vergődésének monológjait.

Borító ár:
5 200 Ft
Korábbi ár:
3 640 Ft
Online ár:
3 796 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +370 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása