A Sárkány felemelkedése - A Targaryen-dinasztia illusztrált története (Első kötet)

A Sárkány felemelkedése - A Targaryen-dinasztia illusztrált története (Első kötet)

Emilio M. García, Jr., George R. R. Martin, Linda Antonsson
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2022
Terjedelme
336 oldal
Dimenzió
228 mm x 300 mm x 30 mm
Vonalkód
9789636358167

A Sárkány felemelkedése - A Targaryen-dinasztia illusztrált története (Első kötet)


Pompás, közel kétszáz vadonatúj illusztrációt tartalmazó képeskönyv, amely az HBO Trónok harca című sagája előzménysorozatának középpontjában álló ikonikus családot, a Targaryen-házat mutatja be.
A Targaryenek évszázadokon át ültek Westeros Vastrónján, miközben az egeket a sárkányaik uralták. A Valyria Végzetét túlélő egyetlen Sárkányúr-család történetét ármányos politika, szövetségek és árulások, nemes és alávaló tettek sora jellemzi. A Sárkány felemelkedése a Targaryenek létrejöttének és hatalomra jutásának legendáját beszéli el, lefedve azt a szakaszt, amelyet először George R. R. Martin epikus, Tűz & Vér című, Aegon Targaryen westerosi hódításának, valamint a hírhedt Sárkányok Táncának - a Targaryenek uralmát kis híján megszüntető polgárháborúnak - történetét elbeszélő krónikájából ismerhettünk meg.
A vadonatúj képekkel teli, csodálatos referenciakönyvként is használható kötet szinte életre kelti a Targaryen-család tagjait és sárkányaikat. Tökéletes a westerosi legendáriumot jól ismerő és azt kutató rajongók számára, de azoknak is, akik az HBO Sárkányok háza című sorozatán keresztül találkoznak először a Targaryenekkel. A kötet az információk kincsestára a legnagyobb hatalommal bíró westerosi család históriája iránt érdeklődők számára.
Borító ár:
14 999 Ft
Korábbi ár:
10 499 Ft
Online ár:
10 649 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +1060 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása