A Sárkány felemelkedése - A Targaryen-dinasztia illusztrált története (Első kötet)

A Sárkány felemelkedése - A Targaryen-dinasztia illusztrált története (Első kötet)

Emilio M. García, Jr., George R. R. Martin, Linda Antonsson
Várható megjelenés
2022. 11. 21.
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2022
Terjedelme
336 oldal
Dimenzió
228 mm x 300 mm x 30 mm
Vonalkód
9789636358167

A Sárkány felemelkedése - A Targaryen-dinasztia illusztrált története (Első kötet)


Pompás, közel kétszáz vadonatúj illusztrációt tartalmazó képeskönyv, amely az HBO Trónok harca című sagája előzménysorozatának középpontjában álló ikonikus családot, a Targaryen-házat mutatja be.
A Targaryenek évszázadokon át ültek Westeros Vastrónján, miközben az egeket a sárkányaik uralták. A Valyria Végzetét túlélő egyetlen Sárkányúr-család történetét ármányos politika, szövetségek és árulások, nemes és alávaló tettek sora jellemzi. A Sárkány felemelkedése a Targaryenek létrejöttének és hatalomra jutásának legendáját beszéli el, lefedve azt a szakaszt, amelyet először George R. R. Martin epikus, Tűz & Vér című, Aegon Targaryen westerosi hódításának, valamint a hírhedt Sárkányok Táncának - a Targaryenek uralmát kis híján megszüntető polgárháborúnak - történetét elbeszélő krónikájából ismerhettünk meg.
A vadonatúj képekkel teli, csodálatos referenciakönyvként is használható kötet szinte életre kelti a Targaryen-család tagjait és sárkányaikat. Tökéletes a westerosi legendáriumot jól ismerő és azt kutató rajongók számára, de azoknak is, akik az HBO Sárkányok háza című sorozatán keresztül találkoznak először a Targaryenekkel. A kötet az információk kincsestára a legnagyobb hatalommal bíró westerosi család históriája iránt érdeklődők számára.
Eredeti ára: 14 999 Ft
10 349 Ft Internetes ár (fizetendő)
31 %
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása