Sajtfogások - Legelőtől a tányérig: Segal Viktor séf és Sándor Tamás bükki sajtmester új könyve.
Változatos receptek a legegyszerűbb sajttáltól a legkülönlegesebb sajtos főételeken át a legizgalmasabb sajtalapú desszertekig; minden, amit a legelhivatottabb őstermelőktől és sajtkészítőktől a sajtok teljes palettájáról megtudhatunk: a lágysajtoktól a félkemény és kemény sajtokon át a nemespenészes sajtokig.
De nem csak sajt! Tanácsok a csodálatos friss alapanyagok - a tej, a túró, az író, az aludttej, a tejföl, a joghurtok, a sajtkrémek és más csemegék - felhasználásához.
Sajtműhelyek és -manufaktúrák a legkülönbözőbb hazai régiókból.
Különleges, hiánypótló gyűjtemény arról, hol tart ma a minőségi sajtgasztronómia Magyarországon.
Borító ár:
5 990 Ft
Korábbi ár:
4 193 Ft
Online ár:
4 373 Ft
- 27%
1% TündérPont
A termék megvásárlása után +0 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.