Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig

Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig

Horváth Judit, Király Ágnes
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
HVG Könyvek
Kiadás éve
2022
Terjedelme
304 oldal
Dimenzió
188 mm x 248 mm x 32 mm
Vonalkód
9789635652815

Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig


Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük. A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig. Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf. A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra. Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, recepteket fejleszt. Tej- és gluténérzékenyeknek tart mentes főzőtanfolyamokat, így nekik sem kell nélkülözniük a finom fogásokat, a jó kenyeret vagy a hagyományos süteményeket. Király Ágnes A fermentálás akkor vált az élete részévé, amikor egészségügyi problémáira kereste a megoldást. A fermentálás mára a hivatásává vált. A FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója. Egyszerűen fermentálj c. könyve 2021. egyik legnagyobb gasztronómiai könyvsikere volt.
Borító ár:
7 500 Ft
Korábbi ár:
5 250 Ft
Online ár:
5 475 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása