Édes, foszlós, kovászos - Különleges kelt tészták és péksütemények minden alkalomra

Édes, foszlós, kovászos - Különleges kelt tészták és péksütemények minden alkalomra

Déri Szilvia
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
HVG Könyvek
Kiadás éve
2022
Terjedelme
164 oldal
Dimenzió
205 mm x 255 mm x 20 mm
Vonalkód
9789635652952
Termékazonosító
00247514

Édes, foszlós, kovászos - Különleges kelt tészták és péksütemények minden alkalomra


ÉDES, FOSZLÓS, KOVÁSZOS A kalandvágyó kovászolók nélkülözhetetlen könyve Valljuk be, a frissen sült kelt tészta illata mindenkit rabul ejt. Legyen az túrós batyu, pizzás tekercs vagy egyszerű, ám gyönyörűen fonott kalács, babka vagy barhesz. Ha eddig igyekeztünk egészségtudatosan élni és önmegtartóztatást gyakoroltunk, ám cserébe éjszaka óriás kakaós csigával álmodtunk, most végre bűntudat nélkül valóra válthatjuk Déri Szilvia, Házisáfrány receptjei segítségével. Elegendő az élesztő helyett kovászt használnunk, hiszen az így érlelt, fermentált tésztából sokkal egészségesebb, könnyebben emészthető süteményeket készíthetünk. És mire számíthatunk még, ha kicsit több időt áldozunk a kovászos kelt tészta készítésére? Elképesztően gazdag ízvilágra, ínycsiklandó, édes és sós foszlós puhaságra; kovászból készült ropogtatni valókra és az örökké éhes barátok elismerő pillantásaira. „Nagyszerű dolog a kovászolás és a japán tangzhongtechnika keresztezése, mert egyszerre kapunk egészséges, pihepuha és hosszan eltartható pékárukat. Ez lehet az otthon sütés jövője!” Szabadfi Szabolcs Szabi, a pék
Borító ár:
10 490 Ft
Korábbi ár:
7 658 Ft
Online ár:
7 658 Ft
- 27%
1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása