Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez

Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez

Király Ágnes
Várható megjelenés
2024. 04. 26.
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
HVG Könyvek
Kiadás éve
2021
Terjedelme
400 oldal
Dimenzió
195 mm x 250 mm x 37 mm
Vonalkód
9789635651610

Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez


A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és prebiotikumokat is rejtenek. KIRÁLY ÁGNES, a FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – Tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója kizárólag hazai, könnyen elérhető alapanyagokra építve, a szezonalitást is szem előtt tartva vezet be a fermentálás varázslatos és gyógyító világába. Több mint 150 receptje mellett számtalan tippet és trükköt is kínál, így közel 300 ötletet kapunk ahhoz, hogyan erjesszünk zöldségeket, frissítő italokat és eceteket, továbbá hüvelyeseket és gabonákat, hogyan készítsünk növényi sajtokat és gluténmentes kovászt. Az Egyszerűen fermentálj tudományos igénnyel, mégis mindenki számára közérthető módon ismertet meg az erjesztéses étel- és italkészítéssel. Ráadásként hasznos tanácsokat is olvashatunk a bélflóránk egészségének megőrzéséhez, a jóllétünk fenntartásához.
Borító ár:
7 900 Ft
Bevezető ár:
5 609 Ft
Online ár:
5 767 Ft
- 27%
+3% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása