A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás)

A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás)

Kay Maguire
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve
2021
Terjedelme
144 oldal
Dimenzió
165 mm x 215 mm x 15 mm
Vonalkód
9789635660476

A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás)


Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyek még a fejünk búbját is csípik.
Könyvünk megad minden információt, amelyre szükségünk lehet ahhoz, hogy csípős vagy kevésbé csípős paprikákat termesszünk. Lépésről lépésre bemutatja a magok elvetésének, a növények ápolásának, a termés leszedésének és a gyakori problémák elhárításának módjait. A chilikedvelők bőven találnak a könyvben egyéb érdekességet is, például a tartósításról vagy a Scoville-skáláról, ami a csípősséget mutatja, továbbá inspiráló ötleteket és ínycsiklandó recepteket kapnak ahhoz, hogyan élvezzék munkájuk gyümölcsöt.
A táblázatokkal, listákkal, fényképekkel és illusztrációkkal gazdagon ellátott könyv tökéletes útmutató a házilag termesztett chilik világába.
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
2 833 Ft
Online ár:
2 793 Ft
- 30%
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +810 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása