Konyha, sör, főzés /Így főzök sört a konyhában

Konyha, sör, főzés /Így főzök sört a konyhában

Mucha Attila
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Athenaeum Kiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
120 oldal
Dimenzió
205 mm x 225 mm x 11 mm
Vonalkód
9789632935669

Konyha, sör, főzés /Így főzök sört a konyhában


"Sört főzni a konyhában? Bár kétségtelen, hogy a mai napig elsöprő többségben nagyüzemi sörök készülnek itthon, de a kisüzemi sörök egyre izgalmasabb sokasága mind több sörivó érdeklődését kelti fel, és egyre szaporodik azok száma is, akik otthon, saját lakásukban megpróbálkoznak a főzéssel. Ma már itthon és a környező országokban is beszerezhetőek az alapanyagok és a szükséges berendezések. A témában eddig megjelent művek komoly, szakszerű, talán túlságosan is szakszerű írások, receptekkel, alfasavakkal biológiával és kémiával foglalkoztak, de a jól sikerült sör felett érzett, öröm és az elrontott művelet, a megsavanyodott sör okozta bánat, a sörivó személye nem jelenik meg bennük.
Ezen változtat ez a kiskönyvecske, mely úgy ír az otthoni sörfőzésről, hogy a szerző saját bőrén megtapasztalt sikereit és kudarcait is elmondja az olvasóinak. A meséhez hozzátartoznak a szerző személyes élményei, és a sör iránti érzelmei is, ezért nem maradhatnak ki a kocsmai játékok sem, és ezért került a kötetbe néhány sörkorcsolya receptje. Ezeknek köszönhetően Mucha Attila írásából nemcsak a sörfőzés alapjaival ismerkedhetünk meg, hanem a szerző szoros kapcsolatával könyve tárgyával, az önmaga által főzött sörökkel és mindazzal, ami ehhez hozzátartozik."

Kovács Gábor
sörantropológus
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
2 793 Ft
Online ár:
2 913 Ft
- 27%
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása