A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan (2. kiadás)

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan (2. kiadás)

Dr. Stuart Farrimond
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Libri Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve
2023
Terjedelme
256 oldal
Dimenzió
213 mm x 255 mm x 24 mm
Vonalkód
9789636042486

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan (2. kiadás)


Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!
Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.o Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
o A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
o Látványos, informatív illusztrációk.
Borító ár:
7 999 Ft
Korábbi ár:
5 599 Ft
Online ár:
5 839 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása