Találd meg lélektársadat a ThetaHealing segítségével

Találd meg lélektársadat a ThetaHealing segítségével

Vianna Stibal
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Bioenergetic Kft.
Kiadás éve
2017
Terjedelme
220 oldal
Dimenzió
140 mm x 195 mm x 13 mm
Vonalkód
9789632912943

Találd meg lélektársadat a ThetaHealing segítségével


"Sokan úgy születünk erre a világra, hogy tudjuk, milyen érzés, ha szeret minket valaki, de nem tudjuk, hogyan teljesíthetjük ezt be a legfelsőbb és legjobb szinteken."
Ez a könyv azoknak íródott, akik hisznek abban, hogy valahol a nagyvilágban van egy olyan ember, akit csak nekik szánt az ég. Valaki, akivel olyan kapcsolatot teremthetnek, amelyben mindkét fél úgy érzi, hogy ketten alkotnak egyet. Akivel azért kerültek össze, hogy beteljesítsék az isteni tervet és a sors által vezérelve együtt dolgozzanak a felsőbb célokért. Egyszóval, azoknak, akik a lélektársukat keresik.
Legújabb könyvében Vianna Stibal saját tapasztalataira támaszkodva mutatja meg, hogyan változtathatunk negatív hiedelmeinken, hogy megtaláljuk lélektársunkat és szerető kapcsolatban éljünk vele. Gyakorlatokkal gazdagított spirituális útmutatót ad, amelynek segítségével könnyebben kiigazodhatunk a szerelem, a párkapcsolat és elsősorban a lélektársi kapcsolatok útvesztőjében. Segít abban, hogyan tarthatjuk meg lélektársunkat, így azok is hasznát vehetik a könyvnek, akik már megtalálták lélektársukat.
A tartalomból:
" A szeretet hét szintje
" A hét lélektárs-típus
" Tudd, hogy mit akarsz! Milyen típusú lélektársra vágysz?
" A hozzád illő lélektárs behívása
" Randitippek lélektársakhoz
" A lélektárs és a szex
" Múltbéli kapcsolataink lezárása
Borító ár:
2 990 Ft
Korábbi ár:
2 093 Ft
Online ár:
2 183 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása