Magad leszel a boldogság - Útmutató életed jobbá tételéhez

Magad leszel a boldogság - Útmutató életed jobbá tételéhez

Tina Turner
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Studium Plusz
Kiadás éve
2023
Terjedelme
280 oldal
Dimenzió
122 mm x 200 mm x 22 mm
Vonalkód
9786155781858

Magad leszel a boldogság - Útmutató életed jobbá tételéhez


"Kérlek, soha ne add fel, csak próbáld lehetővé tenni a lehetetlent, medicinává változtatni a mérget, mert így valóban boldog lehetsz, és a boldogság eggyé válhat veled. Örökre."

Tina Turner, az imádott legenda egy mélyen személyes és inspiráló könyvvel búcsúzik, amelyben fellebbenti a fátylat az elégedett nyugalomhoz vezető útjáról, és gyakorlati tanácsokat ad arra nézve, hogyan leljünk rá az életörömre.

Tina a remény globális ikonja ezúttal azt mutatja meg, hogyan győzhetjük le az életünkben felbukkanó akadályokat - még akkor is, ha a lehetetlent kell lehetségessé tenni -, hogyan váltsuk valóra álmainkat. Megmutatja, milyen módon jobbíthatunk a saját életünkön, olyan spirituális eszközöket és bölcs tanácsokat ad, amelyek segíteni fognak minket utunkon.

Tina évtizedek óta a ragyogó példája volt annak, hogyan lehetséges reményt fakasztani a semmiből, hogyan tudunk áttörni minden korlátot, és a nehézségek ellenére is sikeressé válni. A saját tapasztalatait megosztva elmeséli, hogyan jutott fel a szánalmas mélységből sztratoszferikus magasságokba, rávilágít a buddhizmus gyakorlati tantételeire és arra, hogy ezek miként segítettek neki kiemelkedni a reménytelenségből, a káoszból, a szegénységből, hogyan érte el a boldogságot, a stabilitást, a jómódot.

Egy rendkívüli élet bölcsességét osztja meg, és nem mindennapi inspirációt kínál az erre fogékonyaknak.
Borító ár:
5 999 Ft
Korábbi ár:
4 259 Ft
Online ár:
4 259 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása