Légúti gyulladások kezelése homeopátiával /Homeopátiás terápia sorozat

Légúti gyulladások kezelése homeopátiával /Homeopátiás terápia sorozat

Dr. Zarándi Ildikó
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Springmed Kft.
Kiadás éve
2012
Terjedelme
112 oldal
Dimenzió
150 mm x 210 mm x 0 mm
Vonalkód
9786155166198

Légúti gyulladások kezelése homeopátiával /Homeopátiás terápia sorozat


Évről évre növekszik azon betegek száma, akik a hagyományos, nyugati orvoslástól elfordulva igyekeznek a szelídebb, de mégis hatásos gyógymódok felé fordulni. A tradicionális, nyugati orvosláson (allopátiás orvosláson) nevelkedett magyar orvosnemzedéktől még lehet, hogy kissé távol állnak a komplementer és alternatív medicina egyes ágai, de könnyen belátható, hogy ismereteiket a laikus közönség érdeklődése miatt is bővíteni kell és érdemes. Ugyanez vonatkozik a gyógyszerészekre is, akik nap mint nap találkoznak a betegekkel, és kéréseiknek,
igényeiknek legjobb tudásuk szerint kell, hogy eleget tegyenek.
A könyv szerzője kiváló előadó, és mint allopátiás orvos kezdett el a homeopátiával is foglalkozni. Az évek során összegyűjtött tudását és tapasztalatait osztja meg a könyvben és ad praktikus tanácsokat a homeopátiás kezelések sokféle variációjára. A terápiás útmutatókon túl, esettanulmányokkal és kezelési folyamatábrákkal is elősegíti a könnyebb megértést.
Borító ár:
1 600 Ft
Korábbi ár:
1 120 Ft
Online ár:
1 168 Ft
- 27%
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +330 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása