A táplálkozás tudománya - Hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk

A táplálkozás tudománya - Hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk

Rhiannon Lambert
Várható megjelenés
2024. 05. 04.
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Libri Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve
2024
Terjedelme
224 oldal
Dimenzió
255 mm x 213 mm x 0 mm
Vonalkód
9789636040956

A táplálkozás tudománya - Hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk


A táplálkozás tudománya lerántja a leplet a divatdiétákról, és eligazít az étkezéssel kapcsolatos ellentmondásos információk tengerében A könyv, amelyet a kezedben tartasz, a legújabb tudományos kutatások eredményei alapján válaszolja meg a táplálkozással kapcsolatban felmerülő összes kérdésed – a bélbaktériumoktól kezdve az egészséges testsúly fenntartásán keresztül a szívet kímélő és az immunrendszert erősítő diétákig, valamint többek között kitér arra is, hasznosak-e a növényi alapú étrendek, és tényleg lehet-e fogyni időszakos böjtöléssel. Az igazság azonban az, hogy nincs olyan étrend, amely mindenkinek egyformán megfelelő lenne. Ez a közérthető stílusban megírt, tudományos érvekkel alátámasztott – és informatív ábrákkal illusztrált – könyv éppen abban segít, hogy megtaláld a neked személy szerint ideális ételeket, egészséges táplálkozási szokásokat alakíts ki, miközben nem kell lemondanod a finomabbnál finomabb fogásokról sem.
Borító ár:
8 999 Ft
Bevezető ár:
6 749 Ft
Online ár:
6 569 Ft
- 27%
+3% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása