Szakácskönyv férfiaknak - receptek a férfiasság megőrzéséért /A gyógyító szakács

Szakácskönyv férfiaknak - receptek a férfiasság megőrzéséért /A gyógyító szakács

Csigó László, Tamáska László
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2017
Terjedelme
72 oldal
Dimenzió
200 mm x 250 mm x 5 mm
Vonalkód
9789636355722

Szakácskönyv férfiaknak - receptek a férfiasság megőrzéséért /A gyógyító szakács


A prosztata megnagyobbodásának kockázata az életkor növekedésével fokozódik: 80 éves korára a férfilakosság jelentős része szembesül kellemetlen, sokszor fájdalmas tüneteivel. A felismerést követő orvosi kezelés mellett érdemes egy egészséges, tudatos étrend kialakításával is segíteni a prosztata gyógyulását. A friss gyümölcsök és zöldségek, köztük főként a brokkoli, a karfiol, a kelkáposzta, az omega3 zsírsavban gazdag halak, a magas szeléntartalmú sovány húsok és tenger gyümölcsei étrendbe való beépítése jótékonyan hat a megnagyobbodott állapotra, emellett csökkenti a prosztata daganatos megbetegedésének kockázatát.
Táplálkozásunk megreformálása gyorsan meghálálja a ráfordított időt: a rendszeresen fogyasztott könnyű, vitamindús ételek nemcsak a prosztatamegnagyobbodás kellemetlen velejáróit enyhítik, hanem kiegyensúlyozottá, energikusabbá is tesznek bennünket, javítják az általános egészségi állapotunkat.
A gyógyító szakács sorozatunk legújabb kötetének receptjei segítségével lépésről lépésre haladva ismerkedhet meg a prosztatadiéta finom és egészséges fogásaival. Kipróbált receptjeink mellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés módjáról, idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésről, a receptekhez tartozó jó tanácsokkal pedig a további kísérletezéshez nyújtunk segítséget.
Jó főzést és jó egészséget kívánunk!
Borító ár:
1 999 Ft
Korábbi ár:
400 Ft
Online ár:
990 Ft
- 50%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása