Csontváros /A végzet ereklyéi 1.

Csontváros /A végzet ereklyéi 1.

Cassandra Clare
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve
2017
Terjedelme
468 oldal
Dimenzió
205 mm x 140 mm x 35 mm
Vonalkód
9789633995457

Csontváros /A végzet ereklyéi 1.


Amikor a tizenöt éves Clary Fray elindul a Pandemonium nevű New York-i klubba, aligha számít rá, hogy egy gyilkosság tanúja lesz - amit ráadásul három, különös tetoválásokkal borított és bizarr fegyverekkel hadonászó tinédzser követ el. A holttest aztán eltűnik a semmiben. Nehéz kihívni a rendőrséget, ha a gyilkosok mindenki más számára láthatatlanok, és semmi - még egy vércsepp sem - bizonyítja, hogy egy fiú meghalt. De fiú volt-e az áldozat egyáltalán?
Így találkozik Clary először az Árnyvadászokkal, akik azért küzdenek, hogy megszabadítsák a földet a démonoktól. Közülük való az angyali külseje ellenére igazi bunkó módjára viselkedő Jace is. Clary egyetlen nappal később, akarata ellenére már bele is csöppen Jace világába: édesanyja eltűnik, őt magát pedig megtámadja egy démon. De miért érdekelne egy démont két olyan hétköznapi mondi, mint Clary és az édesanyja? És hogyan tett szert Clary egyszer csak a Látásra? Az Árnyvadászok tudni szeretnék...
Cassandra Clare lendületes, sziporkázó és végtelenül lebilincselő regénye szórakoztató, vad utazásra viszi az olvasókat, akik azt fogják kívánni, bárcsak sose érnének az út végére.
Borító ár:
4 999 Ft
Korábbi ár:
3 499 Ft
Online ár:
3 649 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Figyelem!
Ez a tartalom csak 18 éven felüliek számára elérhető! Ön már betöltötte 18. életévét?
Nem
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása