Apja nyomdokában

Apja nyomdokában

Danielle Steel
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Maecenas Kft.
Kiadás éve
2020
Terjedelme
320 oldal
Dimenzió
120 mm x 200 mm x 22 mm
Vonalkód
9789632034195

Apja nyomdokában


Jakob és Emmanuelle a háború poklában kerülnek közel egymáshoz Németországban. Magányos túlélők, akik mindenüket elvesztették: egyiküket sem várja már se szerető család, se egy hely, amelyet az otthonuknak mondhatnának, ezért úgy döntenek, áttelepülnek Amerikába, a lehetőségek hazájába.
És a szerencse melléjük szegődik: Jakobnak állást ajánl egy gyémántkereskedő, aki a szakma fortélyaira is megtanítja. Fiaként tekint az igyekvő fiatalemberre, és hamarosan a tanácsait is kikéri. Jakob kisfia, Max is teljesen elbűvöli a „nagypapát”, és mivel az öregúrnak már nincsenek élő rokonai, minden vagyonát fogadott fiára hagyja.
Max a Harvardon, apja egykori alma materében végez. Fényes csillag, a jövő embere, aki apja példáját követve saját vagyont szeretne összehozni. Idősödő szülei azonban aggódva figyelik fiuk pénzt hajszoló életmódját, ami miatt házassága is tönkremegy: felesége négy gyereket szül, mégis elhagyja családját.
Max szembesülni kénytelen a ténnyel, hogy férjként és apaként is kudarcot vallott. Félelmét legyűrve elhatározza, hogy olyat tesz, amit addig még soha: kitartóan küzdve megtanulja, mit is jelent valójában apja nyomdokába lépni, és a saját eszményeit követve példát mutatni a gyerekeinek.
Borító ár:
2 799 Ft
Korábbi ár:
1 959 Ft
Online ár:
2 043 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása