Country

Country

Vonalkód
9789632032849

Country


Stephanie Adams számára az élet látszólag nem szól másról, mint hogy odaadó anya és feleség legyen, ám az asszony évek óta már csak a gyerekei kedvéért él kiüresedett házasságában. Mégsem lázad a sorsa ellen mindaddig, míg rá nem jön, hogy férje megcsalja.
Ám miután a férfi egy szívroham következtében meghal és Stephanie magára marad, az asszonynak be kell látnia, hogy nem tud mit kezdeni magával: munkája nincs, a gyerekei kirepültek és férjéről sem kell már gondoskodnia.
Amikor egy hirtelen elhatározást követően útja "véletlenül" Las Vegasba vezeti, egy váratlan találkozás örökre megváltoztatja az életét. Megismerkedik a híres countryénekessel, Chase Taylorral, aki bevezeti az asszonyt a szupersztárok világába.
A két ember között szerelem szövődik, ám Stephanie egyre többet vívódik, mert úgy érzi, nem történt vele más, mint hogy főállású anya és feleség helyett főállású barátnő lett. Így hát visszautazik kaliforniai otthonába, hogy megtalálja önmagát, akár olyan áron is, hogy soha többé nem tér vissza a férfihoz.
Szilveszter napján azonban üzenet érkezik Chase-től. Csak ennyi áll benne: Carpe diem. Ragadd meg a napot! És Stephanie már tudja, mit kell tennie...
Borító ár:
2 299 Ft
Korábbi ár:
1 609 Ft
Online ár:
1 678 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása