Mikor elhagytuk Kubát

Mikor elhagytuk Kubát

Chanel Cleeton
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2019
Terjedelme
412 oldal
Dimenzió
145 mm x 208 mm x 28 mm
Vonalkód
9789636357184

Mikor elhagytuk Kubát


„Lenyűgöző regény tele tiltott szenvedéllyel, családi titkokkal, rengeteg bátorsággal és önfeláldozással.”– Reese Witherspoon

HATVANAS ÉVEK, FLORIDA
Beatriz Perez egy cukorbirodalom örökösnője, ám mindent elveszített a kubai forradalom viszontagságaiban – az ikertestvérét, a népét, a hazáját. Miután családjával Floridába menekül, elmerül a hidegháborús kémkedés veszélyes világában, és a CIA segítségével próbál közel férkőzni Fidel Castróhoz, hogy bosszút álljon a gyűlölt diktátoron.
A hidegháborús helyzet egyre inkább felforrósodik, a kubai–amerikai konfliktus fenyegető árnyai azonban nem riasztják meg a vakmerő Beatrizt. Mindeközben a fiatal lány megtalálja élete szerelmét egy jóképű, befolyásos szenátor személyében, akinek azonban nagyon kell vigyáznia a makulátlan magánéletére. Beatriz egyre veszélyesebb helyzetekbe kerül, és választania kell a múltja és a jövője, az esze és a szíve között.
„Döbbenetesen jó könyv! Egyszerre két idősíkon játszódó rejtély, szenvedélyes szerelmes regény, és szerenád a háborúk által szétszaggatott, tragikusan gyönyörű Kubához.”
– Kate Quinn, New York Times bestsellerszerző

„Csodás, vibráló tisztelgés egy ország s egy letűnt múlt előtt. A történelmi események magával ragadják az olvasót, de a lenyűgöző hősnő miatt válik igazán letehetetlen olvasmánnyá. Ez a könyv nemcsak egy egyszerű történelmi regény, hanem egy ország, egy életmód iránti viszonzatlan szerelem története, utazás egy nő lelkébe, aki a szerelem és két hazája között örlődik.”
– Karen White, New York Times bestsellerszerző

„Cleeton ismét egy mesteri történetet hozott el nekünk a politikai csatározásokkal átszőtt emberi szenvedésről. Az író szenvedélyessége és bátorsága minden egyes oldalt átitat, és Beatriz története a személyes bosszúról, árulásról és a bátorságáról egyszerre izgalmas és megdöbbentő.”
– Fiona Davis, A mestermű című bestseller írója

„Élénk, extatikus regény. A nagy utazások regénye – a száműzetésbe, a történelembe, az otthon és az identitás kérdésének mélyére. Merüljenek el ebben a mesés történetben!”
– David Ebershoff, A dán lány és az A tizenkilencedik feleség írója

„Ellenálhatatlan történet a szerelemről egy férfi, egy ország, az elrabolt múlt és a bizonytalan jövő iránt. A Mikor elhagytuk Kubát magával ragadott, és többé nem engedett el.”
– Shelley Noble, New York Times bestseller író, a Világítótorony a parton szerzője
Borító ár:
3 490 Ft
Korábbi ár:
2 548 Ft
Online ár:
2 478 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +240 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása