Jól vagyok, ahogy te sem

Jól vagyok, ahogy te sem

Camille Pagán
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2020
Terjedelme
316 oldal
Dimenzió
145 mm x 208 mm x 22 mm
Vonalkód
9789636357450
A THE WASHINGTON POST ÉS AZ AMAZON CHARTS SIKERLISTÁJÁN!


Azt mondják, az őszinteség a legjobb út… De vajon ez a párkapcsolatokra is igaz?

Camille Pagán lebilincselő regénye a tökéletesség és az őszinteség áráról

mindenkinek kötelező olvasmány!

Feleség. Anya. Kenyérkereső. Penelope Ruiz-Kar szinte fuldoklik a felelősségek tengerében, miközben a legjobb barátnője, Jenny Sweet látszólag könnyedén navigál az élet gyakran viharos tengerén. Bensőséges kapcsolatuk ellenére Jenny szenvedélyes házassága, tökéletes otthona és udvarias kislánya éles ellentétben áll Penelope életével, munkanélküli férjével, rakoncátlan gyerekeivel és a mindennapos mókuskerékkel, ami a munkahelyén várja.
Aztán egy megrázó tragédia lerántja a leplet Jenny csak látszólag tökéletes életéről. Ennek hatására Penelope és a férje, Sanjay úgy döntenek, hogy a csendes megalkuvás helyett végre nyíltan szembenézzenek a kapcsolatukat terhelő problémákkal. Megállapodnak abban, hogy mindketten listát írnak arról, hogy mit változtatnának meg a másikban, és elkötelezik magukat a totális őszinteség mellett. Ám a dolgok hamar kicsúsznak az irányításuk alól, és rövidesen újabb és újabb sötét titkokkal és megpróbáltatásokkal kell szembenézniük.
Vajon a szerelemben tényleg helye van a brutális őszinteségnek?

-------
„Elsöprő erejű regény az őszinteségről, a barátságról és a párkapcsolatokról. A rokonszenves szereplők és realisztikus cselekményvezetés minden olvasót elgondolkodtat majd: tényleg olyan jó ötlet az őszinteség?”
- BOOKLIST

„A könyv egy barátság történetén keresztül mutatja be a női élet rejtelmeit, és egy asszony küzdelmét, hogy túlélje a gyász és az összetört szív fájdalmát.”

- NEW YORK JOURNAL OF BOOKS

„Magával ragadó és megható történet az igazság erejéről!”

- WOMAN’S WORLD

„Okos, szellemes és igényes, a Jól vagyok, ahogy te sem a tökéletesség és az őszinteség árát boncolgatja, főként azt, amely legfontosabb kapcsolatainkat fenyegeti. Imádtam.”

- SARAH JIO, A THE NEW YORK TIMES bestsellerírója

„Elképesztő éleslátással megírt történet a házasság, az otthon és a karrier közötti egyensúly megtartásának nehézségéről. Camille Pagán reflektorfénybe állítja a kemény igazságot: mindez sokkal nehezebb, mint amilyennek tűnik.”

- Tracy Garvis Graves, a The New York Times bestsellerszerzője


Camille Pagán korábban újságíróként és szerkesztőként dolgozott, többek között írt a The New York Timesba, az O, The Oprah Magazine-ba, a Parade, a Real Simple és a Time című lapokba. Regényeit több mint egy tucat nyelvre fordították le. Családjával Michiganben él.
Eredeti ára: 3 699 Ft
2 552 Ft Internetes ár (fizetendő)
31 %
+2% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +255 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása