A nap túloldalán

A nap túloldalán

Kate Furnivall
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2014
Terjedelme
415 oldal
Dimenzió
145 mm x 205 mm x 28 mm
Vonalkód
9789636354770

A nap túloldalán


Az orosz szerető és A vörös sál szerzőjének új regénye valós történelmi személyekkel, és megtörtént eseményekkel átszőtt, idilli környezetben játszódó izgalmas történet.
A Bahama-szigetek maga az édenkert a gyönyörű kék egével, homokos tengerpartjaival és a ragyogó napsütéssel. 1943-ban azonban háború dúl, és még az éden sem elég biztonságos.
A 22 éves Dodie azt hitte, maga mögött hagyta a zavaros időket. Mikor azonban egyik este sebesült férfira talál a sikátorban, és elhatározza, hogy segít neki, az élete újra a feje tetejére áll.
Nassau másik végében Ella Stanford, a vagyonos diplomata felesége jótékonysági munkába temetkezik, igyekszik könnyíteni a város szegényeinek sorsán, és szórakozási lehetőségeket teremt a szövetséges katonák számára.
Mikor azonban a világ egyik leggazdagabb emberét holtan találják, ez a két nagyon különböző nő, a félénk, introvertált Dodie és a magabiztos, társaságkedvelő Ella útja összefonódik. Mindkettejük élete darabokra hullik, és senkire nem számíthatnak, csak egymásra.

"Magával ragadó helyszín, lendületes cselekmény és színes leírás."
- Courier Mail
"Furnivall leírásai erőteljesek... a történet szövése és tempója lélegzetelállító."
- Historical Novels Review
"Lélegzetelállító történelmi regény."
The Times
Borító ár:
3 190 Ft
Korábbi ár:
2 265 Ft
Online ár:
2 265 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása