Szerelmes élet

Szerelmes élet

Vonalkód
9789633108932

Szerelmes élet


Jáárá a jeruzsálemi Templom pusztulásával kapcsolatos legendákból doktorál az egyetemen, munkáját azonban hanyagolni kezdi,amikor a sokkal idősebb Árié bűvkörébe kerül. A férfi apja barátja, Jááráanyja pedig furcsa, ambivalens viszonyban van vele - mintha titok lappangana közös múltjukban.
Jáárá, aki már korábban kezdett elhidegülni férjétől, a jólelkű, de fantáziátlan és unalmas Jonitól, egyre szenvedélyesebb szerelmi viszonyba bonyolódik Áriéval, és ennek során olyan erotikus kalandokat él át, amilyenekről nem is álmodott. Bár taszítja férfi erőszakos személyisége, nem képes megszabadulni tőle. Mikor mégis megpróbálnák megmenteni kapcsolatukat Jonival, meghal Árié felesége.Jáárá átköltözik egy bőrönddel a férfi lakásába, ahol kezdetét veszi a hétnapos rituális gyász...
ZerujaSalev 1959-ben született Izraelben, a Kinneretkibucban. Bibliatudományból szerzett egyetemi fokozatot, jelenleg kiadói szerkesztőként dolgozik. Eddig öt regénye jelent meg; több német és francia irodalmi díj kitüntetettje.
Borító ár:
3 499 Ft
Korábbi ár:
2 554 Ft
Online ár:
2 554 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása