Királyok Királya

Királyok Királya

Wilbur Smith
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Delej Kiadó
Kiadás éve
2019
Terjedelme
488 oldal
Dimenzió
120 mm x 200 mm x 32 mm
Vonalkód
9789639124653

Királyok Királya


Amikor egy féltékeny volt szerető elpusztítja Amber Benbrook és vőlegénye Penrod Ballantyne boldogságát, a jövőjük összeomlik.

A céltudatos Amber, ikertestvérével, Saffronnal és férjével, a kalandor Ryder Courtney-vel Etiópiába utazik. Szerencséjüket keresve indulnak el a veszélyes útra, ám hamarosan rájönnek, hogy mindent elveszíthetnek egy hatalmas új uralkodó Menelik II., a Királyok Királya által.

"Én vagyok Menelik császár, a Királyok Királya, az igazság oroszlánja, hallgassatok rám! - Isten segítségével megvédem apáim örökségét, és fegyveres erővel visszaszorítom a betolakodókat."

Kairó mélyén a lelkileg összetört Penrod felejtést keres az ópiumban. Egy ifjúkori barátja talál rá nagyon rossz körülmények között, és menti meg a teljes összeomlástól. Barátja az olasz hadsereg tagja, és felajánlja neki a lehetőséget, hogy csatlakozzon hozzájuk. Olaszországnak tervei vannak Etiópia területét illetően, pletykák vannak a megszállási tervről...

Viharfelhők gyülekeznek, folyik az invázió, ahol Pendrod és Amber ellentétes oldalon állnak, de vajon mindezek ellenére utat találnak-e még egymáshoz?



Wilbur Smith két legerősebb családja, a Courtneys és a Ballantynes ismét találkoznak.

A történet kapcsolódik A Nap diadala című kötethez.
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
2 793 Ft
Online ár:
2 913 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása