Egomániás

Egomániás

Vonalkód
9786155929137

Egomániás


„Ez a szívbol jövő és kacértörténet egyszerűen tökéletes.” - Kindle Crack

„A történet mosolytcsal az arcodra.” - Addicted to Romance

„Imádtam az elejétől a végéig.” - Scandalicious

„Egyszerűen csodálatos!” - Harlequin Junkie

Viszály, szenvedély és hivatás

Akkor találkoztam Drew Jaggerrel, amikor éppen betört a Park Avenue-i irodámba, amelybe csak most költöztem be. Hamar kiderült azonban, hogy nem ő az illetéktelen behatoló, hanem én. Drew éppenséggel az iroda jogos tulajdonosa volt,én pedig egy csalás áldozata lettem.
 
Másnap a rendőrségen Drew-nak megesett rajtam a szíve, tett egy olyan ajánlatot, amit nem utasíthattam vissza. Maradhatokaz irodában, ha egy ideig helyettesítem a titkárnőjét. Belementem,de minden apróságon összeve tünk. Nem számítottam arra, hogyan reagál a testem minden porcikája a vitáinkra.
 
Mindenben különböztünk, az egyetlen dolog, ami közös volt,az az iroda, amin osztoztunk. És a vonzalom, aminek egyre kevésbe tudtunk ellenállni.

Vi Keeland #1 New York Times és USA Today bestsellerszerző,már több mint 20 országban adták ki a regényeit, melyek többmillió példányban keltek el. Regényeiben pokoli mélységekbeés paradicsomi magasságokba juthat el férfi és nő.
Borító ár:
4 499 Ft
Korábbi ár:
3 149 Ft
Online ár:
3 284 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +320 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása