Ami igazán számít, az a megélt élet /A visszapillantás ereje

Ami igazán számít, az a megélt élet /A visszapillantás ereje

Vonalkód
9789639950726

Ami igazán számít, az a megélt élet /A visszapillantás ereje


Ismerjük meg életünk új horizontját, tekintsünk vissza a megtett útra, hogy előre nézhessünk! – szólít fel bennünket a hazánkban is jól ismert szerző. Mindannyian arra vágyunk, hogy életünknek értelmet és jelentőséget adjunk. Tapasztalat, hogy azok az embertársaink, akik képesek életükre nyugodtan, aprólékosan és elfogulatlanul visszatekinteni, határozottabbak, pozitív beállítottságúak lesznek. Akik újragondolják a sikereiket, a tévedéseiket, döntéseiket és átélt fájdalmaikat vagy örömeiket, nagyon sokszor meglepetve döbbennek rá arra, hogy tulajdonképpen elég jól helytálltak, jól tudták viselni még a nehezebb időkben megélteket is.

Verena Kast sok-sok példán át mutatja be, hogy a visszatekintésből milyen sokat profitálhatunk, és ha sikerül mindez, lényegesen könnyebben viszonyulunk saját megélt életünkhöz. Emlékezzünk, éljük át újra életünk egész gazdagságát és változatosságát!

A Dialóg Life sorozat az élet kérdéseivel foglalkozik: lelkünk és testünk egészségével, gyerekekkel, felnőttekkel, életünk sorsdöntő pillanataival.
Borító ár:
2 780 Ft
Korábbi ár:
2 780 Ft
Online ár:
2 029 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása