Fülszöveg - Spanyol hallás utáni szövegértés feladatok + net /Spanyol alapfok, középfok (B1-B2)

Fülszöveg - Spanyol hallás utáni szövegértés feladatok + net /Spanyol alapfok, középfok (B1-B2)

Velényi Dóra
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Akadémiai Kiadó Zrt.
Kiadás éve
2015
Terjedelme
110 oldal
Dimenzió
165 mm x 237 mm x 3 mm
Vonalkód
9789630595889

Fülszöveg - Spanyol hallás utáni szövegértés feladatok + net /Spanyol alapfok, középfok (B1-B2)


A könyv és a hozzá tartozó hanganyag olyan köznapi tematikájú leíró vagy elbeszélő jellegű szövegeket és párbeszédeket tartalmaz, amelyek a hozzájuk kapcsolódó feladatokkal a halláskészség fejlesztésére és a tanulás során elért teljesítmény mérésére egyaránt alkalmasak. A feladatok azt tesztelik, hogy a nyelvtanuló képes-e anyanyelvi beszélők által elmondott szövegekből kiszűrni a legfontosabb információkat, megérti-e a szövegek lényegét, mondanivalóját.
Az egy- és kétnyelvű nyelvvizsgákon és az érettségi vizsgákon jellemzően előforduló (igaz-hamis választás, többszörös feleletválasztás, egyes állítások, összefüggő szöveg, illetve táblázat kiegészítése és információk párosítása) feladattípusokkal a legismertebb B1 és B2 szintű nyelvvizsgák és a közép- és emelt szintű érettségi vizsgák hallott szöveg értése vizsgarészére való felkészüléshez nyújtunk segítséget a nyelvtanulóknak és a vizsgákra felkészítő nyelvtanároknak.
A kötet, illetve a hozzá kapcsolódó hanganyag tíz B1 és tíz B2 szintű szöveget tartalmaz.
Minden egyes szöveghez - a szövegértés feladaton kívül - az adott témakör szókincsére épülő további feladatok kapcsolódnak, amelyek lehetővé teszik a kötet tartalmának alaposabb feldolgozását.
A feladatokhoz megoldókulcs, a hanganyaghoz szövegátirat tartozik.
A kiadvány önálló felkészülésre és tanórai munkára egyaránt kiválóan alkalmas.
Borító ár:
2 990 Ft
Korábbi ár:
2 542 Ft
Online ár:
2 542 Ft
- 15%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +250 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása