Szamurájszív /Kemény

Szamurájszív /Kemény

Vonalkód
9789639300651

Szamurájszív /Kemény


A történet egyik szálán nyár tombol. Fertő Cityben Vis Major és Kyra, az összeszokott zsarupáros sorozatgyilkost üldöz a vegyes hírnevű nyomozó, Don’Gelo egységével. Magánéletük épp rendben volna, ám egy este Vis Major nevelt fia összeverve vánszorog haza. Betoppan Kyra anyja, és bár nem tartóztatják, gyökeret ereszt a házban. Ráadásul a párosnak estéről estére viszolyogtató bűnesetekkel akad dolga. Don’Gelóval is addig folytatódik együttműködésük, mígnem az életük horrorrá csúnyul.
A korábbi szálon tél van, nagy hó, karácsony. Kyráék együtt töltik az ünnep napjait Denisával és Belloqkal a befagyott tónál, terveik szerint a gyerekekkel korcsolyázva, szánozgatva. Csakhogy Borulat City külterületén megkergül egy elkötött paripa, és egy megzavart orvvadász lenyilazza lovasát. Egy pszichopata Halálos Misszióra készül a hóviharban, rendőrök lekaszabolásával kezdve küldetését.
A négy zsaru belecsöppen a hajszába, és a pokol még több bugyrot tartogat számukra.
A Halkirálynő és a Vis Major sorozat hősei közösen mélymerülnek a téli eseményekben. A történetmesélő Kyra ezúttal a megszállott pszichopaták naplóit is felhasználja az események felidézéséhez.
Vigyázat! Csak erős szívűeknek!
Borító ár:
3 399 Ft
Korábbi ár:
3 399 Ft
Online ár:
2 549 Ft
- 25%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása