A fehér orosz

A fehér orosz

Vanora Bennett
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2018
Terjedelme
368 oldal
Dimenzió
145 mm x 205 mm x 27 mm
Vonalkód
9789636356453

A fehér orosz


Evie, a gazdag családból származó amerikai lány Párizsba utazik, hogy megismerje nagyanyját, Constance-t, akiről csupán homályos gyerekkori emlékeket őriz. Azonban nem sokkal érkezése után az idős nő váratlanul meghal, és nem marad utána más, csak egy zavaros üzenet, melyben megfogalmazza utolsó kívánságát, amit Evie mindenáron teljesíteni szeretne. Elszánja magát, hogy megkeresi a titokzatos "Zsenyát", akire nagyanyja élete utolsó pillanataiban gondolt.
Anélkül, hogy bárkit is ismerne Párizsban, nekilát a kutatásnak, melyben Jean, az orosz taxisofőr szegődik társául. Constance múltjának és orosz kapcsolatainak felderítése során a lány belekeveredik a vörösök elől Párizsba emigrált fehér orosz emigráns közösség életébe és politikai cselszövéseibe. Zsenya kilétének felfedése azonban egyre nehezebb feladatnak bizonyul - ám ekkor talán már nem is ez a legfontosabb.

"Nagy hozzáértéssel és együttérzéssel megírt történet." - The Sunday Times

"A szerző tökéletesen megidézi a harmincas évek hangulatát, szereplői szinte hús-vér emberekként köszönnek ránk a lapokról." - Books Monthly


Borító ár:
3 399 Ft
Korábbi ár:
680 Ft
Online ár:
2 413 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása