URBÁN LEGEND

URBÁN LEGEND

Vonalkód
9786150002194

URBÁN LEGEND


Urbán Flórián megosztó személyiség. Sokszor már egy-egy Facebook-bejegyzésétől vagy akár csak hozzászólásától is felbolydul a hazai labdarúgás méhkasa.
Az Újpest-drukkerek kedvence, a rivális szurkolók által egyszerre utált és tisztelt Urbán Flórián életrajzi könyve betekintést nyújt a kulisszák mögé. Képet kaphatunk nemcsak vad, sokszor botrányos életéről, de arról is, hogy a magyar foci mikor és miért kezdett el lemaradni a világ labdarúgásától.
Urbán Flórián már fiatalon sem bírta elviselni az alakoskodást, a nagyképűséget, ezért döntött úgy, hogy inkább melózik rakodómunkásként egy gyárban, és focizik a játék öröméért meg két doboz sörnyi prémiumért az ötödosztályban. Innen jutott el odáig, hogy pár évvel később leigazolta a legnépszerűbb belga klub, a bajnoki címei számát tekintve rekorder Anderlecht.
Urbán Flórián mindig egyértelműen fogalmaz, kerüli a féligazságokat, a mismásolást.
Ez a könyv is ilyen. A szerző őszintén beszél a leginkább hullámvasúthoz hasonlító életéről: fociról, nőkről, lezüllésről, kocsmai balhékról és a tévészékház ostromáról, majd politikai szerepvállalásáról. Urbán hullámvasútjának minden magassága és mélysége tanulságul szolgál.
Megtudhatjuk azt is, hogy a Belgiumban ünnepelt sztár, a 40-szeres magyar válogatott labdarúgó miként jutott el odáig, hogy összesen ezer forintja maradt, és hogyan sikerült innen is talpra állnia, miután belenézett a tükörbe.
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
3 990 Ft
Online ár:
2 993 Ft
- 25%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása