Az üzletkötés művészete /Donald J. Trump

Az üzletkötés művészete /Donald J. Trump

Tony Schwartz
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Trivium Kiadó Ker. És Szolg. Bt.
Kiadás éve
2017
Terjedelme
348 oldal
Dimenzió
136 mm x 200 mm x 25 mm
Vonalkód
9786155334993

Az üzletkötés művészete /Donald J. Trump


A szerző mottójában már a könyv elején elárulja legfontosabb titkát:
"Én nagyléptékben gondolkodom. Mindig is azt tettem. Számomra minden egyszerű: ha már úgyis gondolkodom, akkor miért ne legyek nagyléptékű?".

A kötet Donald Trump első könyve, mely egy profi szakíró segítségével íródott meg.
A könyv ma aktuálisabb, mint valaha. Amerikában számtalan alkalommal újra kiadták, és Trump megválasztása miatt világszerte visszakerült a könyvesboltok kirakatába. Nagyszerű olvasmány lehet mindazoknak, akik szeretnék megismerni, hogyan gondolkozik a világ egyik legsikeresebb üzletembere, aki most elnökként egy nagyhatalom mindenható ura.
A mű egyik legnagyobb erőssége az, hogy még jóval azelőtt írták, mielőtt Trump kacérkodni kezdett volna a politizálás gondolatával. Üdítő őszinteséggel ír egy üzletember hétköznapjairól, a nehézségekről és azok leküzdéséről és családi életéről. Nem egyszerűen gazdasági-módszertani útmutató üzletemberek számára, annál jóval több. Pályafutása kezdetén Trump bogaras kívülállónak tűnhetett. Nem fogadta el a játékszabályokat, hanem kőkeményen küzdött a sikerért. A rá annyira jellemző szókimondó módon fogalmazza meg azt a tizenegy aranyszabályt, melyeket betartva bárki sikeres lehet az élet minden területén.

A könyv bemutatja Trump kettősségét, büszkélkedik eredményeivel, de gyengeségeit is feltárja. Olvasóit a családjáról és az üzlettársairól szóló bekezdésekkel bűvöli el. Az egyik kritikusa szerint a végeredmény ezért olyan, mint egy "tündérmese", miközben a szórakoztatóan megírt könyv inspirációt is nyújt.

A kötet hosszú hónapokon át szerepelt a különféle sikerlistákon.
Borító ár:
3 790 Ft
Korábbi ár:
2 653 Ft
Online ár:
2 767 Ft
- 27%
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása