Egy mindenki ellen

Egy mindenki ellen

Vonalkód
9786155283055

Egy mindenki ellen


Maxwell Moore különleges kiképzést kapott az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészetének SEAL egységénél. Az egykori "fóka" nem csak a vízben, de a levegőben és a szárazföldön is alkalmas a legváltozatosabb körülmények közti hadviselésre. A katonai korrupció felszámolására érkezik Pakisztánba, ám a küldetése szörnyű fordulatot vesz...

Tom Clancy az irodalmi thriller atyja, könyveinek megjelenése eseményszámba megy. Számos regényéből - Vadászat a Vörös Októberre, Férfias játékok, A rettegés arénája, Végveszélyben - sikeres hollywoodi film készült. Az új korszak kihívásaira válaszolva az Egy mindenki ellen új típusú főhőst léptet színre: Jack Ryan után ezúttall Maxwell Moore-ral ismerkedhetünk meg. A nemzetközi alvilág berkeibe beférkőző ügynök kaméleonként változtathatja külsejét, hogy megóvja maga és társai életét - és nem mellesleg Amerikát az ellenségeitől. Ő és csapata az alvilág és a terrorizmus összefonódásáról rántja le a leplet, mikor felfedik a mexikói drogkartell és a tálibok Amerikába szivárgó fanatikusai között fennálló veszélyes kapcsolatot.
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
3 990 Ft
Online ár:
2 993 Ft
- 25%


Jelenleg nem kapható!
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +870 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása