Egy mindenki ellen

Egy mindenki ellen

Tom Clancy
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Partvonal Kiadó
Kiadás éve
2012
Terjedelme
736 oldal
Dimenzió
131 mm x 200 mm x 46 mm
Vonalkód
9786155283055
Maxwell Moore különleges kiképzést kapott az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészetének SEAL egységénél. Az egykori "fóka" nem csak a vízben, de a levegőben és a szárazföldön is alkalmas a legváltozatosabb körülmények közti hadviselésre. A katonai korrupció felszámolására érkezik Pakisztánba, ám a küldetése szörnyű fordulatot vesz...

Tom Clancy az irodalmi thriller atyja, könyveinek megjelenése eseményszámba megy. Számos regényéből - Vadászat a Vörös Októberre, Férfias játékok, A rettegés arénája, Végveszélyben - sikeres hollywoodi film készült. Az új korszak kihívásaira válaszolva az Egy mindenki ellen új típusú főhőst léptet színre: Jack Ryan után ezúttall Maxwell Moore-ral ismerkedhetünk meg. A nemzetközi alvilág berkeibe beférkőző ügynök kaméleonként változtathatja külsejét, hogy megóvja maga és társai életét - és nem mellesleg Amerikát az ellenségeitől. Ő és csapata az alvilág és a terrorizmus összefonódásáról rántja le a leplet, mikor felfedik a mexikói drogkartell és a tálibok Amerikába szivárgó fanatikusai között fennálló veszélyes kapcsolatot.
Eredeti ára: 3 990 Ft
2 993 Ft Internetes ár (fizetendő)
25 %
Jelenleg nem kapható!
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +299 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása