Tollas kígyó - Numa-akták 1.

Tollas kígyó - Numa-akták 1.

Clive Cussler, Paul Kemprecos
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2015
Terjedelme
480 oldal
Dimenzió
140 mm x 210 mm x 31 mm
Vonalkód
9789636355173

Tollas kígyó - Numa-akták 1.


"Cussler a feszültségkeltés nagymestere."
- Richmond Times-Dispatch

Nantucket közelében, a tenger jeges mélyén hever egy olasz luxus-óceánjáró, az Andrea Doria megviselt roncsa. Alig néhányan tudják, hogy a hajó mélyén egy felbecsülhetetlen értékű, ősrégi kincs rejtőzik, amely megoldást kínál egy jelenkori gyilkos rejtvényre.
Kurt Austin, a Nemzeti Vízalattiíz alatti és Tengeri Ügynökség (NUMA) bátor felfedezőcsapatának vezetője számára az ügy akkor kezdődik, amikor megment a halál torkából egy szépséges tengeri régészt. Nina Kirovot Marokkó partjainál azután támadják meg ismeretlenek, hogy felfedezett egy faragott kőfejet, amely bizonyítja, hogy Kolumbusz Kristóf nem az első európai volt Amerikában. Kurt és Nina hamarosan halálos küldetésre indul, amelynek során felfedik egy titkos társaság és hatalomittas vezetője az Egyesült Államok további sorsát meghatározó terveit.


Clive Cussler, amikor épp nem bestsellert ír, eltűnt repülőgépek után kutat, híres hajóroncsok megkeresésére induló expedíciókat vezet. Saját, önkéntesekből álló NUMA-csapatával több mint hatvan elveszett és történelmi jelentőségű vízi járművet talált már meg, köztük a Hunley szövetségi tengeralattjárót.

Borító ár:
3 299 Ft
Korábbi ár:
2 408 Ft
Online ár:
2 342 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása