Ilyet nem lehet kitalálni

Ilyet nem lehet kitalálni

Vonalkód
9786155492594

Ilyet nem lehet kitalálni


"Ez a könyv sorsfordító gondolatokról szól, amelyek gazdagabbá teszik az életünket és megérintik a lelkünket. Talán nem mindenki vágyik arra, hogy egy habókos médium lássa el életvezetési tanácsokkal, mégis örülnék, ha meghallgatnának. Rendben?" Theresa

THERESA CAPUTO Amerika legismertebb médiuma, a nagy sikerű tévéshow, a Született médium sztárja. Arra tette fel az életét, hogy vigaszt és segítséget nyújtson mindazoknak, akik elveszítettek valakit vagy azon töprengenek, milyen élet vár ránk a halál után. Csodálatos képességének köszönhetően Istentől, az angyaloktól, a hit lelkeitől és elhunyt szeretteinktől kapott üzenetekkel változtatja meg a hozzá tanácsért forduló emberek életét. A Theresa által közvetített üzenetek bepillantást engednek mindabba, ami a fizikai világon túl ránk vár.
Az Ilyet nem lehet kitalálni című könyvében Theresa az Istentől és a Szellemtől tanult sorsfordító bölcsességek világába kalauzol bennünket. Szellemessége és pozitív hozzáállása kliensei megható történetei teszik teljessé. Theresa tanításai közelebb visznek minket a lelki békéhez és gyógyuláshoz. Mindannyian azért születtünk a világra, hogy megtanuljunk boldog és értelmes életet élni. A Long Island-i médium legújabb könyve hasznos társunk lesz ezen az úton.

THERESA CAPUTO New Yorkban született, és jelenleg is ott él férjével és két gyerekükkel. Theresa több mint tíz éve dolgozik médiumként, és a Forever Family Alapítvány képesített médiuma. További információk: Theresa.Caputo.com.

A Long Island-i médium és családanya elképesztő mindennapjait a tévében is követheted. Született médium - Magyarországon kizárólag a TLC műsorán.
Borító ár:
3 490 Ft
Korábbi ár:
3 490 Ft
Online ár:
2 548 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása