Gödöllői-dombság kerékpártérkép - Galga mente - Pesti-síkság - Tápió-vidék

Gödöllői-dombság kerékpártérkép - Galga mente - Pesti-síkság - Tápió-vidék

Térkép
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Frigoria Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve
2017
Terjedelme
1 oldal
Dimenzió
125 mm x 225 mm x 3 mm
Vonalkód
9789639586420

Gödöllői-dombság kerékpártérkép - Galga mente - Pesti-síkság - Tápió-vidék


A térkép a Gödöllői-dombságot és környékét ábrázolja 1:60 000-es léptékben, 16 túraajánlattal, Gödöllő várostérképpel, hátoldalán rövid túraleírásokkal, szintdiagramokkal, látnivalók felsorolásával.
Az ajánlott túrák Budapestről, Gödöllőről, Vácról és Hatvanból indulnak, a Gödöllői-dombságon és a környező területeken, kis részben a Pesti-síkságon, a Tápió-vidékén és a Galga mentén vezetnek.
A fővároshoz közel fekvő területek egy-két napos hétvégi túrázáshoz is kiválóan alkalmasak. Sok szép látnivaló várja itt a túrázókat: szép tájak, természetvédelmi területek, védett műemlékek (Gödöllő, Máriabesnyő, Fót, Vác, Hatvan), sok kastély (pl. az impozáns Gödöllői Királyi kastély, a különleges turai Schossberger-kastély), néprajzi emlékeket bemutató faluházak (pl. Galgamácsán Vankóné Dudás Juli Emlékháza). Útközben strandolhatunk pl. a Veresegyházi-tavaknál, vagy az ország legnagyobb vízi parkjában, a mogyoródi Aquarénában. Nyaranta számtalan rendezvény kínál szórakozást, különleges élmény a zsámboki lakodalmas vagy a csömöri úrnapi körmenet megtekintése.
A túraútvonalak nagyrészt dimbes-dombos terepen, helyenként sík vidéken, kis forgalmú mellékutakon, néhol kerékpárúton vezetnek.
A térkép a turistautakat is ábrázolja, tehát gyalogos túrázáshoz is jól használható.
Borító ár:
2 200 Ft
Korábbi ár:
1 540 Ft
Online ár:
1 606 Ft
- 27%
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása