Te az enyém, én a tied?

Te az enyém, én a tied?

Vonalkód
9786155733727

Te az enyém, én a tied?


Clemency
Okos, harmincas lány, akit villámcsapásként ér, hogy bizony számára is létezik olyan fickó, akibe első látásra képes lenne totál belezúgni. Micsoda pech, hogy a férfinak már van felesége.

Ronan
Szexis és intelligens pasi, csak az a baj, hogy nagykanállal falja a nőket. Alaposan szíven üti, amikor életében először őt hagyják faképnél. Vajon hirtelen elpárolgott legendás vonzereje?

Belle
Mindene megvan, amiről más nő csupán álmodik: bombázó alak, mesés ruhatár, káprázatos hapsi. Viszont régóta rejteget valamit. És hagyján, hogy mások előtt, de jóval nagyobb gond, hogy még önmagának sem meri bevallani.

"Könnyű és vidám csemege az egyik kedvenc írómtól." Katie Fforde
"Ezt nevezik tökéletes kikapcsolódásnak." Sunday Mirror
"Jill Mansell méltán az egyik legnépszerűbb szerző a világon." The Telegraph

Jill Mansell művei eddig több mint 10 millió példányban fogytak el a világban. Jelenleg a 30. könyvén dolgozik, amely jövőre jelenik meg az Egyesült Királyságban. Világsikerének titkát már sokan próbálták megfejteni. Könnyed stílusa, szédületesen jó humora, csavaros történetei és életszerű párbeszédei mind hozzájárulnak óriási népszerűségéhez. Azon ritka szerzők egyike, akik a legkönnyedebb témától a legsúlyosabbig képesek bemutatni a női élet örömeit és buktatóit.
Borító ár:
3 690 Ft
Korábbi ár:
3 690 Ft
Online ár:
2 694 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása