Gyógyító jóga /DVD melléklettel

Gyógyító jóga /DVD melléklettel

Vonalkód
9789635296033

Gyógyító jóga /DVD melléklettel


Fáj a fejed? Összetört a szíved? Gyötör az álmatlanság vagy az allergia? Állandó harcot folytatsz a narancsbőr és a felesleges kilók ellen? Vagy csak szeretnéd leküzdeni a rád nehezedő feszültséget? Tara Stiles a világszerte elismert és népszerű jógaoktató á-tól z-ig összegyűjtötte azokat a jógapózokat, amikkel legyőzheted a testedben felbukkanó különböző problémákat, és egyúttal javíthatsz is a közérzeteden. A szerző fiatalos és könnyed stílusban közelíti meg a jógát, több mint 50 olyan gyakori panaszt vesz górcső alá, mint például az ízületi gyulladás, a narancsbőr, a petyhüdt combok, a migrén és a depresszió. A könyvben bemutatott egyszerű gyakorlatsorozatok a kezdő és haladó jógázók számára is hasznosak. Tara Stiles érthető és gyakorlatias módon mutatja be rendkívül hasznos gyógyító bölcsességét az olvasóknak. Ha bármilyen betegséggel küzdesz, ő tudja a választ. Gyógyszerek helyett válaszd a tartós és természetes megoldást, tanuld meg meggyógyítani magad a Gyógyító jóga című könyvvel.

A Jóga a mindennapokra című DVD ennek a népszerű mozgásformának egy újszerű, szabadabb megközelítését mutatja be az alapoktól, melynek gyakorlásával fejlődhet testtudatunk, elsajátíthatjuk, hogyan csendesíthetjük le elménket és fókuszálhatunk testünkre, mely által felszabadultabbak, kreatívabbak és egészségesebbek lehetünk!

**Tara Stilestól megjelent**
Élj egészségesen a saját szabályaid szerint. A szerző bemutatja nekünk az egészségünk terén legjobban informált szakembert: saját magunkat. Miután Tara megismertet bennünket saját inspiráló irányelveivel, segítséget is nyújt az úton való elinduláshoz egészséges, növényi alapú receptekkel, jógagyakorlatokkal, egy célkitűző programmal, valamint légzési és meditációs gyakorlatokkal.

A szerzőről
Tara Stiles, akit a The New York Times jógalázadónak hív, a megalapítója és tulajdonosa a Stralának, annak a mozgásrendszernek, amely a szabadságot tűzi zászlajára, és amelyet széles körben a jóga és a meditáció szerény, teljes körű és nyílt megközelítéséről ismernek. Tara a tervezője és az arca a Reebok jógaéletstílus-vonalának, és a szerzője az Élj egészségesen a saját szabályaid szerint című sikerkönyvnek.
Borító ár:
4 990 Ft
Korábbi ár:
4 990 Ft
Online ár:
3 643 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása