Zuhanás a fellegekbe

Zuhanás a fellegekbe

Vonalkód
9786155875809

Zuhanás a fellegekbe


,,Felemelően gyönyörű történet” - Nikii blog

Te mit tennél kockára a sikerért és mit a szerelemért?

Jenna Sutton, friss diplomás közgazdász, éppen első munkahelyét tölti be New Yorkban, szabadidejében pedig egy regényen dolgozik. John Mark, a cég Madridban élő konzultánsa első látásra beleszeret. A lány eleinte tartózkodik Johntól, de néhány hónap elteltével elveszti a kontrollt, és viszonozza a férfi közeledését. John teljesen más ember, mint amilyennek őt Jenna hitte. A kimért, hűvös kolléga valójában egy szenvedélyes férfi, aki bevezeti Jennáta fényűzés világába, ahol a lány befolyásos emberekkel ismerkedik meg. Az új kapcsolatok révén kiadják a könyvét, ami hatalmas sikert arat.
A lányból népszerű híresség lesz, Johnra egyre kevesebb ideje jut, kapcsolatuk zátonyra fut. A férfi igazságtalannak érzi a helyzetet, és bosszút áll Jennán. Botrányos videófelvételt ad el egy magazinnak, ami hatalmas port kavar. De valóban minden az, aminek látszik?

Szekeres Judit a nagy sikerű Meztelen igazság és A múlt árnyékában című regényei után egy újabb, finom erotikával fűszerezett izgalmas történeten keresztül mutatja meg, hol a határ becsületés fondorlat között.
Borító ár:
4 499 Ft
Korábbi ár:
3 284 Ft
Online ár:
3 284 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása