Büszkeség és gyönyör

Büszkeség és gyönyör

Vonalkód
9786155692611

Büszkeség és gyönyör


„A történetmesélés mestere.”
RT Book Reviews

Ahogy Eliza Martin is tudja, az örökösnők élete nem egyszerű. Szerencselovagok kerülgetik, ismerősök hazudnak és hízelegnek neki, valaki pedig egyenesen „furcsa véletleneket” rendez meg, hogy az oltárhoz hajszolja. Egymást követik a képtelen helyzetek.

Egy férfira van szüksége, aki elvegyül a kérők között, megtalálja a bűnöst és végére jár a különös eseményeknek. Valakire, akit nem könnyű észrevenni. Aki esetleg csodás táncpartner is...

Jasper Bond nyomozó hatalmas termetű, lenyűgözően jóképű és igen veszélyes férfi. Ki hinné, hogy Eliza, a széplélek, vonzónak talál egy ilyen akcióhőst?

Jasper sem tud ellenállni a lány makacsságának és a rejtélyeknek. Ügyfelei elégedettsége mindennél fontosabb a számára, és örömmel bizonyítja, hogy ő az, akire Elizának szüksége van...

Sylvia Day a New York Times és a USA Today bestsellerírója, könyvei nemzetközi sikerlistákat is vezetnek. Több mint 20 díjnyertes könyve jelent meg, közel 50 országban. 28 országban vált bestsellerszerzővé, könyveit több tízmillió példányban adták ki.

„Megnyerő, kifinomult és bájos.”
Irish Independent
Borító ár:
3 699 Ft
Korábbi ár:
2 700 Ft
Online ár:
2 700 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása