Szerencsés csillagzat

Szerencsés csillagzat

Vonalkód
9789636355845

Szerencsés csillagzat


"Meissner prózája tökéletes, lenyűgöző történet." - Publishers Weekly


"Azt azonban még nem tudta, hogy vannak olyan alkalmak is, mikor ugyan két út áll az ember előtt, de csak az egyiket látja, mert csak az egyiket akarja látni. Ilyenkor nem foglalkozik a következményekkel. Nem fontolja meg a választást, mert észre sem veszi, hogy választhat."


Oxford, napjainkban. Az oxfordi egyetem történészhallgatója, Kendra Van Zant interjút készít a neves festőnővel, Isabel MacFarlanddal, aki élete vége felé közeledve úgy érzi, készen áll feltárni évtizedekig féltve őrzött titkait - kezdve azzal, hogy felfedi valódi kilétét.

Negyvenes évek, Anglia. A II. világháború idején, amikor a németek példátlan támadássorozatot indítanak a szigetország civil lakossága ellen, Londonból százezrével menekítik a gyermekeket Anglia biztonságosabb tájaira. A tizenöt éves Emmy Downtree és húga, Julia is biztos menedékre lel egy bájos vidéki házban. De Emmy a viharos történelmi helyzetben sem adja fel az álmát, hogy mihamarabb visszatérjen a fővárosba, és a neves divattervező tanítványa legyen, Julia pedig mindent elkövet, hogy a nővérével maradhasson. Eltérő vágyaktól hajtva mindketten döntést hoznak, amelytől az életük gyökeres fordulatot vesz, miközben hullani kezdenek a bombák London felett.

***

"Gazdagon, élénk színekkel megrajzolt karakterek, helyszínek és események. A történet még sokáig él az olvasók szívében."
- Booklist
"Ez a szívszorító történet a választások és következmények regénye, fájdalommal teli utazás a háború sújtotta Londonban, a csendes Cotswoldban és a távoli Amerikában. Lenyűgöző érzelmi kaland."
- RT Book Reviews

"A szeretet és az elfogadás magával ragadó regénye."
- Sandra Dallas, a New York Times bestseller szerzője
Borító ár:
3 290 Ft
Korábbi ár:
3 290 Ft
Online ár:
990 Ft
- 70%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása