JAPÁN TAUPE PATCHWORKBLOKKOK /125 BLOKK ÉS MODELLEK

JAPÁN TAUPE PATCHWORKBLOKKOK /125 BLOKK ÉS MODELLEK

Vonalkód
9789632784304

JAPÁN TAUPE PATCHWORKBLOKKOK /125 BLOKK ÉS MODELLEK


A japán foltmunkák többsége azonnal felismerhető a kifinomult színösszeállításokról, a különleges nyomott mintákról, a finomszövésű pamutanyagokról, és a harmóniát sugárzó tónusokról. A barna és szürke árnyalatait felvonultató összeállítások megteremtették a japán stílust, ami japán taupe néven vált ismertté. A hagyományos blokkban feltűnnek modern szövött és nyomott mintás textilek is.
Válasszunk a 125 patchwork- és rátétmintás blokk közül, valamennyi japán stílusú, szürkésbarna anyagokból készült, és geometrikus, íves vagy képszerű mintákat vonultat fel, de ősi japán családok címereinek mintái is megjelennek rajtuk.
Variáljuk a különböző szövött és nyomott mintás textileket, és garantáltan egyedi alkotások születnek. A blokkok elkészítéséhez szükséges technikákat lépésről lépésre bemutatja a könyv.
Ötleteket is találunk arra, hogyan kombináljuk a különféle blokkokat. Számos blokk-kombinációra mutat példát a könyv, valamint hat tárgy elkészítését részletesen is leírja: párna, asztali futó, falikép, takaró és két táska.
Borító ár:
3 995 Ft
Korábbi ár:
3 995 Ft
Online ár:
2 916 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása