Vérbosszú Párizsban

Vérbosszú Párizsban

Vonalkód
9789634064466

Vérbosszú Párizsban


Bonaparte Napóleon tábornokként és császárként rengeteg kincset rabolt össze. Élete utolsó napjaiban brit fogvatartói abban reménykedtek, megtudhatják, hová rejtette ezt a hatalmas vagyont. De ő magával vitte a sírba a titkot, és a végrendeletében sem tett utalást a kincsekre. Vagy mégis?
Cotton Malone volt amerikai ügynök koppenhágai antikváriusként éli békés mindennapjait. Váratlanul segítségét kéri egy titkos ügynök, akit bérgyilkosok üldöznek, és régi barátja, Henrik Thorvaldsen dán milliárdos.
Henrik egy multimilliomos tagokkal rendelkező titkos társaság, a világgazdaságot manipulálni akaró Párizsi Klub létezésére derített fényt. Malone-nak csak úgy lehet reménye a nemzetközi gazdasági anarchia megakadályozására, ha szembeszáll a bérgyilkos-terroristával, aki pusztító támadást tervez Párizs szimbóluma ellen, és beleveti magát Napóleon legendás kincsének a felkutatásába.
A Dániában kezdődő, Angliában folytatódó, majd Párizs utcáin és katedrálisaiban végződő történetben Malone lélegzetelállító kalandokba keveredik, hogy megoldja az elveszett kincs rejtélyét.
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
3 990 Ft
Online ár:
2 913 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása