Egy boszorkány portréja /Jane Austen nyomoz 3.

Egy boszorkány portréja /Jane Austen nyomoz 3.

Vonalkód
9789636354824

Egy boszorkány portréja /Jane Austen nyomoz 3.


Kedves Vásárlóink!
A rendelhető könyvek nem újszerű állapotúak, többnyire visszáruból maradt készlet, ezért esztétikailag nem egy új könyv minőségét hozzák, ezért is van rá ez a nagymértékű akció. Hibájuk nincs, csak egyes esetekben pl. megsárgultak lehetnek a könyv oldalai, illetve picinykét karcos a borító.

1804 karácsonya táján Miss Austen, aki meglehetősen unalmasnak találja Bath városát, végre érdekes megbízást kap régi ismerősétől, Lord Harold Trowbridge-től. Az úriember arra kéri, hogy tájékozódjon unokahúga, Lady Desdemona esetleges szívügyei felől, a hölgy ugyanis megszökött és nagyanyja védőszárnyai alá menekült kérője, a kétes hírnévnek örvendő Lord Swithin elől.
A hölgy diszkrét szemmel tartása az özvegy hercegné házában megrendezett estélyen venné kezdetét, amikor azonban váratlan esemény kavarja fel a város nyugalmát: mialatt a társaság szórakozik, az egyik szobában holtan találják a helyi színtársulat vezetőjét. Lord Harold és Jane, akit segítségül hív a nyomozáshoz, egyetlen nyomon tud elindulni – meg kell tudniuk, kinek a szemét ábrázolja az a titokzatos miniatúra, amelyet gyilkosa a leszúrt férfi mellkasára helyezett. Az idő pedig igencsak sürgeti őket: ha nem bukkannak a gyilkos nyomára, a lord ártatlanul gyanúba keveredett unokaöccsét vonják felelősségre a tettért.

„Akik sajnálták, hogy Jane Austennak oly rövid élet adatott, vigaszt meríthetnek a tudatból, hogy kedvencük e lapokon tovább él.”
– Drood Review of Mystery
Borító ár:
3 299 Ft
Korábbi ár:
3 299 Ft
Online ár:
385 Ft
- 88%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása