A benned rejlő gyermeknek otthonra kell találnia

A benned rejlő gyermeknek otthonra kell találnia

Vonalkód
9789633553602

A benned rejlő gyermeknek otthonra kell találnia


Ősbizalom - a boldog kapcsolatok kulcsa

Mindannyian vágyunkrá, hogy elfogadjanak és szeressenek. Ideális esetben gyermekkorunk folyamán fejlesztjük ki azt az ön- és ősbizalmat, amely felnőtt életünkben végigkísér. Ám a szüleinktől és más személyektőlmegtapasztalt sérelmek mélyen belénk vésődhetnek, és tudat alatt meghatározhatják önértékelésünket és kapcsolatainkat.
StefanieStahlneves német pszichológus új és hatékony módon közelíti meg a "belső gyermekkel" való foglalkozás kérdését: szerinte él bennünk egy sérült "árnyékgyermek", mely magába zárja negatív beidegződéseinket, gondolatainkat, és az azokból következő nyomasztó érzéseket. Ha tudatosítjuk, és megértjük őt, sőt megbarátkozunk vele, akkor életre kelthetjük magunkban a "napsugárgyermeket" -a világra nyitott, örömteliés erős énünket, amely lehetővé teszi, hogy az életünk elégedett és kiegyensúlyozott legyen, kapcsolataink pedig boldogak.
Borító ár:
3 500 Ft
Korábbi ár:
3 500 Ft
Online ár:
2 555 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +750 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása