A barátságkód - Kód, csajok, satöbbi 1.

A barátságkód - Kód, csajok, satöbbi 1.

Stacia Deutsch
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft
Kiadás éve
2018
Terjedelme
164 oldal
Dimenzió
145 mm x 207 mm x 17 mm
Vonalkód
9789634373506

A barátságkód - Kód, csajok, satöbbi 1.


Stacia Deutsch számos New York Times bestseller gyerek- és ifjúsági könyv szerzője. Végre magyarul is megjelenő könyve a technológia és a kódolás világába vezeti be fiatal olvasóit. A Kód, csajok, satöbbi sorozat első kötetében, A barátságkódban az iskolai programozó szakkör hozza össze a lányokat, akik csakhamar egy megoldandó rejtéllyel találják magukat szembe...

Tudod, mi az a kódolás? Amikor te mondod meg egy számítógépnek (vagy egy iPhone-nak vagy egy robotnak), hogy mit tegyen. Ha megtanulsz programozni, a lehetőségek száma végtelen: készíthetsz játékprogramot, appot, de fel is találhatsz valamit.
Lucy is alig várja, hogy elkezdődjön a programozó szakkör a suliban. Ám ott pechére azokkal a lányokkal kerül egy csoportba, akiket inkább elkerülni szeretett volna, és végtelenül lassan haladnak az anyaggal is.
Közben viszont sorra kapja a kódolt üzeneteket. Hogy megértse a programozói nyelven írt leveleket, segítséget kellene kérnie valakitől... De kitől? Lucy hamarosan rájön, hogy a programozás - éppúgy, mint a barátság - időt és kitartást igényel, de egyben a legnagyobb buli is.
Borító ár:
2 999 Ft
Korábbi ár:
2 099 Ft
Online ár:
2 189 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása