Hogyan legyünk boldogok?

Hogyan legyünk boldogok?

Vonalkód
9789639718104

Hogyan legyünk boldogok?


Kinek ajánljuk ezt a kötetet?
Mindenek előtt azoknak, akik szinte megpróbálnának, hogy fokozott és tartós boldogság-élményhez jussanak. A könyv nem ígér csodát, de megmutatja, hogy igenis változtathatunk az életünk minőségén. Ráadásul segítséget és fogódzókat ad ahhoz, hogy ezt miként tegyük.
Másodsorban azoknak, akik életük olyan fordulópontjához értek, ahol ráébredtek: mélyebb, felelősebb „létezést” keresnek. A könyv segít felismerni, hogy nemes, önzetlen céljaik akkor valósíthatók meg igazán, ha „boldogság-ügyekben” is rendezik a dolgaikat.
Végül pedig azoknak, akik egyszerűen csak kíváncsiak, és tudni szeretnék, hogyan látja ma a lélektan a boldogság jelenségét. A könyv ugyanis a tudomány realitásával és szakszerűségével, de azt a hétköznapi nyelvre lefordítva ad ízelítőt abból a tengernyi kutatásból, amelyek nyomán pontosan kirajzolódik a jóllét és a boldogság összefüggésrendszere.
A szerző ahhoz a "pozitív pszichológia" néven ismert pszichológiai irányzathoz tartozik, amelynek Csíkszentmihályi Mihály az egyik vezéralakja.
Borító ár:
4 300 Ft
Korábbi ár:
4 300 Ft
Online ár:
3 139 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása