A halál mezői

A halál mezői

Simon Scarrow
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Gold Book Kiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
584 oldal
Dimenzió
142 mm x 208 mm x 41 mm
Vonalkód
9789634264286

A halál mezői


Wellington earlje és Napóleon Bonaparte, Franciaország császára már bizonyították kiemelkedő hadvezéri képességeiket. A két, életre szóló ellenség szilárdan hisz abban, hogy saját serege képes bármilyen ellenfél legyőzésére. A háborúban azonban bármi megtörténhet, és soha senki nem lehet biztos a győzelemben.
Miközben Wellington újabb sikereket ér el a franciákkal szemben Spa-nyolországban, Napóleon kudarccal szembesül Bécs alatt. Katasztrofá-lis oroszországi hadjárata és a megszégyenítő vereség Lipcsénél fáradt sereget hagy maga után, ő azonban tábornokai tanácsa ellenére is folytatja a harcot.
Napóleon hatalmának hanyatlásával párhuzamosan az immár hercegi rangra emelt Wellington tökéletes helyzetbe kerül ahhoz, hogy szétzúzza a zsarnokot. Napóleon képtelen feladni a harcot, s a két óriás még egyszer, utoljára találkozik Waterloo véres csataterén...
A halál mezői Simon Scarrow az európai történelem legnagyobb alakjai közé tartozó Napóleon és Wellington életét bemutató magával ragadó drámai sorozatának befejező kötete.
Eredeti ára: 3 499 Ft
599 Ft Internetes ár (fizetendő)
83 %
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása