Kilenc pecsét - Próféták vére

Kilenc pecsét - Próféták vére

Simon Bright
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2018
Terjedelme
352 oldal
Dimenzió
122 mm x 200 mm x 30 mm
Vonalkód
9789636356613

Kilenc pecsét - Próféták vére


„Mindenki tudja, hogy nem fog örökké élni, de mindenki úgy gondolja, hogy az utolsó percéig még sok idő van hátra... Aztán elérkezik az a pillanat, ami tényleg a legutolsó... Valahogy így van ez az apokalipszissel, a világ pusztulásával. Az emberiség mindent elkövet annak érdekében, hogy elpusztítsa magát..”

Az 1970-es évek Londonjában Adam, a kamasz fiú kapcsolatba kerül egy háttérhatalomként működő szekta tagjaival. Szakít családjával; a barátaival – egy később világhírűvé váló punkzenekar tagjaival – él, és közben egyre szorosabb köteléket épít ki a titkos társasággal, amelynek egészen különleges, a jövőt illető tervei vannak.

„Ők is tudják, hogy a vég elkerülhetetlen, ezért ők már a pusztulás utáni korszakkal foglalkoznak. Úgy gondolják, ha ők törik fel a pecséteket, amelyekről a Bibliában olvashatunk, megszerzik a hatalmat, az Új Világban ők lesznek az emberek, sőt az istenek királyai.”

Miközben a fiú a szekta eszközévé válik, majd a seregbe menekül korábbi hittársai elől, kibontakozik előttünk egyik ősének, Césare de Nostradame-nak a története, amely választ ad a kérdésre, miért fontos Adam, és miért fontosak a gyermekei a szekta vezetői számára.




Borító ár:
3 499 Ft
Korábbi ár:
2 554 Ft
Online ár:
2 484 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása