India elveszett lánya

India elveszett lánya

Sharon Maas
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2019
Terjedelme
368 oldal
Dimenzió
142 mm x 208 mm x 27 mm
Vonalkód
9789636356835

India elveszett lánya


Megkapó és szívfacsaró regény árulásról, kísértésről és eltemetett titkokról az ELADÓSORBAN szerzőjétől.
Egy nő. Egy képtelen választás. A lánya vagy a boldogsága...
Amikor Caroline találkozik Kamallal, azonnal vonzalom ébred közöttük. A férfi elbűvölő és karizmatikus, és a lány alig várja, hogy új életet kezdjen vele Indiában. A családjaik ellenzik a frigyet, de Caroline szilárdan hiszi, hogy majd beletörődnek, különösen, amikor életet ad egy gyönyörű kislánynak. Az imádni való gyermek azonban nem elég Caroline boldogságához, meggyűlöli a félreeső indiai falut, ahol élnek, és küzdelmes számára az anyaság. Kamal alig van otthon, és Caroline egyre elszigeteltebbnek érzi magát. Súlyossá váló depressziójában a kicsit hátrahagyva hazamenekül Amerikába.
Tíz évvel később:
Caroline felgyógyult a betegségéből, és emészti a gondolat, hogy sorsára hagyta a lányát. Kétségbeesetten vágyik arra, hogy megtalálja őt, ezért felveszi a kapcsolatot Kamallal, azzal a szándékkal, hogy együtt kutassák fel a gyermeküket.
Vajon képesek lesznek időben megtalálni elveszett lányukat, akinek gyermekként a legborzalmasabb emberi aljassággal kell szembenéznie?

„Egyszerre rendkívül izgalmas és minden vonatkozásában szívfacsaró, gazdagon szőtt regény, amelynek mindenki polcán ott a helye”
The Book Trail

„Remek karakterek, lebilincselő történet, erőteljes helyszínek és az emberi természet legmélyebb bugyrai, fantasztikus írói stílussal ötvözve”
Lexi Reads
Borító ár:
3 390 Ft
Korábbi ár:
2 475 Ft
Online ár:
2 407 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása