Eladósorban

Eladósorban

Vonalkód
9789636355401

Eladósorban


Lenyűgöző történet a tiltott szerelemről. Három kontinens, három évtized,
három teljesen különböző életforma.

Az intuitív, karizmatikus és gyönyörű Szávitri a szolgák között nő fel egy madraszi angol háztartásban a második világháború előtt. Brahman családjának hagyományai azonban nem férnek össze a felső osztálybeli angolok előítéleteivel, és a ház kiváltságos fia iránti szerelmét fenyegetik.

Nataradzs egy dél-indiai falu idealista doktorának a fiaként nevelkedik, ám Londonba kerülve, ahol könnyen kaphatóak a lányok és a fű, elmerül a féktelen mulatozásban... míg haza nem hívják, hogy szembenézzen a nyers valósággal.

Szárodzs, aki visszafogott külső mögé rejti a tüzes énjét, nagylánnyá serdül a dél-amerikai Guyanában. Mikor a szigorú, ortodox hindu apja túl messzire megy a kiházasításával, Szárodzs fellázad ellene, s végül még a szelíd, látszólag engedelmes anyja, Ma ellen is.

Ma titka azonban összeköti ennek a három embernek az életét, és olyan igazságok felé tereli őket, melyek tönkreteheti a világukat.


"Epikus történet, hitelesen és lenyűgözően mutatja be a világot, mely tele van bánattal, örömel és meglepetéssel."
-- The Observer

"Erős könyv, erős témák, egzotikus háttér, és olyan szereplők, akik örökre az olvasóval maradnak."
-- Katie Fforde

"Letehetetlen könyv. Csodálatos, lenyűgöző történet, mely egyszerűen magával ragadja az embert az első oldaltól az utolsóig."
-- Lesley Pearse



Részletek a könyvből:

"Szávitri szeme könnybe lábadt, de David ezt nem láthatta. Ahogy azt sem, mikor a kislány komolyan bólintott, csak hogy a kedvére tegyen. Pedig tudta, érezte, hogy az élet nem valami étel, amit az ember főz, kedve szerint, egyenként teszi bele a hozzávalókat, és a végén ízleni fog neki, mert maga döntötte el, mi kerüljön bele, mennyi, és mi maradjon ki. Az élet igazából teljesen más; kegyetlen, teljesen érzéketlen az ember vágyaival és igényeivel szemben. Bár Szávitri még nem ismerte a kegyetlenség igazi arcát, valahogy mégis minden porcikája érezte; a vérében volt ez az érzés, ezt is örökölte a szeme színével, az érintése lágyságával együtt."

xxx

"A szeretet és halál közeli rokonok. Mivel szerettem, megérintettem a halált, és a halál is megérintett engem. Ha egyszer szeretünk, megnyílunk a halál előtt. A szeretet sebezhetővé tesz minket. Ezt az árat fizetjük érte. Ebben a világban rám már semmi öröm nem vár, David. A testem csak eszköz."
Borító ár:
3 890 Ft
Korábbi ár:
3 890 Ft
Online ár:
990 Ft
- 75%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása