Az ültetvényes lánya

Az ültetvényes lánya

Sharon Maas
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2019
Terjedelme
332 oldal
Dimenzió
145 mm x 208 mm x 23 mm
Vonalkód
9789636357191

Az ültetvényes lánya


Lélegzetelállító és felejthetetlen történet egy nőről,aki a családja és a szerelme közt őrlődik.
Lenyűgöző, evokatív történet árulásról, kísértésről és eltemetett titkokról, melyet Dinah Jeffries és Kate Furnivall rajongói biztosan lebilincselőnek találnak majd.
1912. Brit Guyana, Dél-Amerika: a gazdag cukorültetvényes másodszülött lánya, Winnie Cox feleségül megy élete szerelméhez, George Quinthez, egy szegény, színesbőrű postáshoz. Winnie - miután a szerelmét választotta a luxus és a kiváltságok helyett - most szerény körülmények között él, mégis a legnagyobb boldogságban. Mindene megvan, amire a húga, Yoyo csak vágyik. Yoyo, aki hozzászokott, hogy mindent megkap, amit csak akar, nehezen viseli nővére boldogságát. Nem elég, hogy a saját házassága pusztán érdekből kötettett, még a többéves távollét után hazatérő édesanyjuk is látszólag Winnie pártját fogja.
Yoyo fájdalmában mindenáron felül akar kerekedni nővérén, az sem érdekli, milyen következményekkel járhatnak a tettei, így olyasmire vetemedik, ami komoly veszélybe sodorja a kapcsolatukat. A nővérek, akik fiatalabb korukban még szövetségesek voltak, és egy szebb jövőről álmodoztak, ellenségekké válnak. A köztük dúló harcnak azonban nem ők ketten a legnagyobb áldozatai.
Borító ár:
3 490 Ft
Korábbi ár:
2 548 Ft
Online ár:
2 478 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása