Varázslatos színező matematikából 1. évfolyam (a. kötet)

Varázslatos színező matematikából 1. évfolyam (a. kötet)

Vonalkód
9789632614243

Varázslatos színező matematikából 1. évfolyam (a. kötet)


A Varázslatos színező sorozat kötetei matematikából, anyanyelvből, angol és német nyelvből kínálnak színező feladatokat óvodás, valamint alsó tagozatos gyermekek részére.
A színező feladatok nehézségi szintje differenciált, fokozatosan nehezedik, ugyanakkor alkalmazkodik az adott korosztály fejlettségéhez, a tárgyhoz és a munkafüzet tematikájához.
A színezés mellett Tudod-e? címmel érdekességeket tudhatnak meg, Nézz utána! címmel pedig búvárkodhatnak is a kisdiákok.
A Varázslatos színező matematikából első évfolyam A kötet című munkafüzet fejleszti az önálló gondolkodást, és alkalmazásra képes, rendszerezett tudást hoz létre. A gyerekek életkorának megfelelő, játékos, tevékenységközpontú, érdeklődést felkeltő feladataival, ábráival hozzájárul a tanulási kedv felkeltéséhez, fenntartásához. Gyakorlatai jól szolgálják a gyerekek fejlesztését, általuk formálódik, gazdagodik személyiségük valamint gondolkodásuk. Problémafelvetései lehetőséget adnak az önálló, aktív tanulásra, és az összefüggések felfedezésére. Feladatai alkalmasak az iskolai tananyag elmélyítésére, rendszerezésére, ismétlésre és biztos számolási készség kialakítására, az iskolában és otthon egyaránt.
Borító ár:
799 Ft
Korábbi ár:
559 Ft
Online ár:
583 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása